NETWERKEVENT VROUWEN IN POLITIEK & BESTUUR

Het vrouwenkiesrecht bestaat 100 jaar. Ondanks dat er een hoop is verbeterd ten aanzien van de positie van vrouwen is er nog steeds een ondervertegenwoordiging van vrouwen in politiek en bestuur. Dit kabinet heeft het streven dat na de volgende Tweede Kamer verkiezingen in 2021 en de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 de man-vrouw verhouding in het openbaar bestuur beter in balans is en zich in de toekomst stabiliseert tussen de 40% en 60%.

Voor wie een bijdrage wil leveren aan politiek en bestuur is een goed netwerk van onschatbare waarde. Vanuit die gedachte willen we graag vrouwen uit alle bestuurslagen met elkaar laten kennismaken. Het thema van de middag is ‘het behoud en doorstroom van vrouwelijk talent in politiek en bestuur’. Graag nodigen wij jou op maandag 16 december uit om bij dit eerste netwerkevent aanwezig te zijn, met elkaar van gedachten te wisselen en actief mee te praten over dit onderwerp.

Na dit leuke programma is er tijd om nieuwe interessante mensen te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Je bent daar welkom voor drinks & bites en een goed gesprek. Maar ook horen we graag waar jij ondersteuning of expertise bij kunt gebruiken om je politieke loopbaan te waarborgen.

Programma

Het is een mooi inhoudelijk en interactief programma waarvoor we je met plezier uitnodigen. Bekijk hier het programma

Praktische informatie

  • Datum: maandag 16 december 2019
  • Locatie: De Veerensmederij in Amersfoort (Bekijk de routebeschrijving)
  • Tijd: 15.00 – 19.30 uur inclusief borrel & bites

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *